Klarstein Steakhouse Pro

Klarstein Steakhouse Pro

de la 6 214,00 RON 2 oferte

Ofertele pentru produsul

 

Klarstein Steakhouse Pro, dulap frigorific pentru maturare carne, 1 zonă, 98 l, 1 - 25 ° C, tactil, oțel inoxidabil (HEA10-SteakhousePro) (HEA10-SteakhousePro)

6 214,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
electronic-star.ro
 

Klarstein Steakhouse Pro, dulap frigorific pentru maturare carne, 1 zonă, 98 l, 1 - 25 ° C, tactil, oțel inoxidabil (HEA10-SteakhousePro) (HEA10-SteakhousePro)

6 214,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
klarstein.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 6 214,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Klarstein: Klarstein Frigider industrial

Klarstein Steakhouse Pro 98 Onyx Frigider industrial de la 7 724,00 RON Klarstein Steakhouse Pro 98 Onyx Klarstein HEA10-SteakhouBK-88L Frigider industrial de la 7 754,00 RON Klarstein HEA10-SteakhouBK-88L Klarstein HEA10-Steakhou-88L Frigider industrial de la 7 853,00 RON Klarstein HEA10-Steakhou-88L HENDI 233382 Frigider industrial 6 959,00 RON HENDI 233382
Descrierea produsului
Tip Frigider
Categorie Independent
Frigider mini Nu

Energie

Clasa energetica (A-G) B
Consum anual de energie 500 kWh/an

Rafturi

Numar de rafturi 1

Dimensiuni

Latime 59.5 cm
Inaltime 82 cm
Adancime 61.5 cm

Alte caracteristici

Display Da
Usa de sticla Da
Usa incuiabila Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Maturarea potrivită pentru o experiență gustativă perfectă: dulapul frigorific pentru maturarea cărnii Klarstein Steakhouse Pro va pregăti nu numai fripturile, ci și salamul, șunca sau carnea de porc uscată. Maturarea sau Dry Aging este una dintre cele mai vechi și mai dovedite metode de frăgezime a cărnii, iar Steak Ager Klarstein Steakhouse aduce acum această metodă acasă - fără complicații și în cele mai bune condiții veți obține carne perfectă și de calitate superioară. Nu aveți nevoie de cunoștințe prealabile, deoarece Steakhouse Pro va face totul singur. Pur și simplu agățați bucățile de carne la alegere în interior, fie pe un suport din oțel inoxidabil, fie pe un raft din oțel inoxidabil. Apoi setați temperatura dorită de coacere între 1 și 25 ° C și umiditatea din interior între 60 și 85%. Apoi nu ai nevoie decât de răbdare, după 3-4 săptămâni te vei putea bucura de carnea perfect maturizată. Sistemul UVC integrat asigură puritate antibacteriană în interior, astfel încât să nu se întâmple nimic bucății delicate de carne. Toate setările sunt realizate complet simplu folosind panoul de control tactil din exteriorul ușii. Și pentru că mâncăm și cu ochii, ne-am asigurat că dulapul frigorific pentru maturarea cărnii Klarstein Steakhouse Pro este elegant și la exterior. Independent sau încorporat, acesta prezintă partea din față cu o ușă din oțel inoxidabil și o sticlă panoramică dublă, astfel încât să puteți urmări friptura coaptă cu oaspeții în orice moment. Lumina LED albă comutabilă completează, de asemenea, scena pentru conținutul dispozitivului. Datorită acestui fapt,  dulapul frigorific pentru maturarea cărnii Klarstein Steakhouse Pro este, de asemenea, perfect ca echipament reprezentativ pentru restaurante sau magazine. Dulapul perfect pentru cea mai bună plăcere: în maturatorul de carne Klarstein Steakhouse Pro, carnea este fragedă și gustoasă.


Denumiri similare la Frigider industrial Klarstein Steakhouse Pro: SteakhousePro


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.